Enkel vårrengjøring på TeeOff

17. mars 2019

Hva ellers skal man finne på i lunefulle mars? Mens snøen laver ned ute her på Østlandet har jeg gjort noen små forberedelser på teeoff.no, slik at nettsiden er klar til sesongen sparkes i gang i 2019:

Først og fremst har jeg aktivert at man kan registrere spilte baner i 2019. (Det er fortsatt ingen link mellom listen " baner spilt totalt" og listen "baner spilt i 2019", så husk å huke av på begge hvis du ønsker at statistikken din skal være komplett...) For å ta dette i bruk registrerer du deg/logger deg inn på forsiden av TeeOff.no.

Dernest har jeg oppdatert turneringsoversikten, slik at dén også er klar for sesongen. Det betyr at lenkene her  alle peker til 2019-arrangementene.

Det mest negative jeg har måttet gjøre i år er å deaktivere funksjonen som viste Instagram-bilder fra golfbanene. Dette fordi Facebook har strammet inn på delingsreglene. Når det er sagt, så ligger det fortsatt en lenke til bildene på Instagram inne på hver golfbaneprofil. Det er ikke like sexy, men det er bedre enn ingenting...

Dessuten har jeg, som du kanskje har oppdaget, aktivert annonser inne på siden her. TeeOff har vært babyen min i fire år (WHAT???), og har kostet meg tusenvis av både kroner og faktisk også arbeidstimer. Annonsene gir meg om ikke annet en illusjon av at det har lønt seg... 😀

Uansett: TeeOff.no er langsomt i ferd med å våkne fra vinterdvalen igjen, og banestatuser kommer til å oppdateres regelmessig fremover.

God golfsesong!