Får TeeOff en verdig arvtager?

10. mars 2016

Om ikke lenge lanseres nettstedet golftoday.no. Jeg har sett litt på hva de som utvikler siden har gjort tidligere, og vurderte det opprinnelig dithen at de har ønsket å lage en golf-spisset versjon av et annet produkt de står bak; mycity.no.

Nå lærte jeg her om dagen at det er selveste Fredrik Kracht (Viasat Golf, og golfnews.no) som er involvert, og da blir det straks litt mer spennende. Jeg lurer også på om Catch Media (som står bak nettsidene til Norges Golfforbund) har en finger med i spillet? Kan det til og med tenkes at Norges Golfforbund har planer om å bli flinkere til å fremme golf i Norge, og har valgt Kracht som samarbeidsparter?
(Catch og NGF er bare spekulasjoner, basert på hva jeg har fanget opp på Internett.)

De markedsfører seg med

Din bane på nett. Felles nettsted for lokal oppdatering fra baner i Norge, direkte fra banen!

samt

Vi samler Norges golfbaner på ett sted
-Norges beste baneprofilering

hvilket mildt sagt ikke er langt unna hva TeeOff også gjør.

Uansett vei de velger å gå er det rimelig å anta at hvis det er Kracht alene som skal drifte dette så har de et økonomisk motiv bak prosjektet, i motsetning til siden du er inne på nå, som er 100 % idealistisk drevet. Hvis golfforbundet også er involvert baseres det kanskje på andre ting, som f.eks dekning via medlemskap i NGF.

Med Kracht som profil og Golfnews som historieforteller og markedskanal (hvis ikke Golftoday faktisk skal erstatte Golfnews?) er det svært sannsynlig at de raskt kan gjøre suksess med et slikt produkt.

Selv kommer jeg til å avvente hva de faktisk lanserer. Med nærmere 1000 timers innsats i året på denne nettsiden er det klart at hvis det skulle dukke opp noe bedre enn TeeOff kommer jeg til å få frigjort masse tid.

Men! TeeOff er trolig den nettsiden i Norge med størst kjærlighet til golfsporten, og er jo egentlig laget for at jeg selv skal kunne nyte og bli fristet av alle golfmulighetene vi har. Hvis det viser seg at Golftoday ikke øker golflysten like mye som TeeOff gjør kommer jeg definitivt til å fortsette å utvikle og oppdatere nettsiden. Om enn helt for egen del.

Velkommen i golfbanemanesjen Golftoday.no, nå håper jeg dere leverer noe som er ordentlig bra! 🙂