Forbedringer på lister over spilte baner

18. februar 2018

Det skjer ting på TeeOff.no, om enn ikke så hurtig som jeg skulle ønsket. Det siste nå er at man kan dele «spillelistene» sine. Hvis du lurer så kan jeg fortelle at spillelistene er oversikter over golfbaner du har en relasjon til, på den ene eller andre måten. Følgende lister er foreløpig tilgjengelig:

  • Baner jeg har spilt i 2018 (Ikke mange som har registrert noe her ennå…)
  • Baner jeg har spilt i 2017
  • Baner jeg har spilt totalt
  • Mine favorittbaner
  • Baner på ønskelisten.

Disse (alfabetiserte) listene er i utgangspunktet private, men kan altså deles med andre om man ønsker å skryte litt/sutre litt/dele drømmer. Dette gjøres i så tilfelle fra «MIN GOLF» i menyen på toppen. En liten bonus i forbindelse med dette: Er du innlogget finner du øverst på profilsiden din en lenke til en side hvor du kan bokmerke alle baner fra ett sted. Masse tid å spare…

Av annet som har kommet til kan nevnes et nytt felt i søkefilteret på forsiden. Feltet helt til høyre (eller nederst om du er på mobil) lar deg filtrere ned på de enkelte banene. En komplett alfabetisk liste med andre ord.

Jeg jobber også med å bytte ut hcp-kalkulatoren, et arbeid som er ekstremt tidkrevende, ikke minst fordi jeg parallelt sjekker at jeg har korrekt informasjon om golfanlegget når jeg først er inne og redigerer det. (Nytt her er forresten at hvis du er innlogget og har registrert kjønn og hcp så regner kalkulatoren automatisk ut mottatte slag når du ser på de respektive golfbanene.)

For øvrig vil jeg minne om den lille knappen nederst til høyre på alle sider på TeeOff. Det er mengder av informasjon på denne nettsiden, noe som medfører mye scrolling, og da er det bra å kunne bruke «Til Toppen»-knappen for å komme seg raskt opp til menyvalgene igjen…

Oppdager du feil, har problemer med å registrere deg eller logge inn, eller har andre innspill er det bare å sende en melding på . Jeg tar takknemlig i mot alt!

Så vet dere dét…

God vinter(ferie), golf er vel fortsatt forunt de færreste av oss? 🙂

PS! Her er et eksempel på deling: Dette er banene jeg spilte i 2017 (altfor få):
https://teeoff.no/spilte-baner-2017/golfer/Haagenrud/