Klubbene kan selv publisere på TeeOff.no

16. mars 2018

I går kommuniserte jeg til alle norske golfklubber at de nå selv kan publisere nyheter på TeeOff.no. Underlig timing kanskje, all den tid NGF straks kommer på banen med egen baneguide? Vel, jeg setter jo ikke TeeOff på vent på grunn av dette!

Tanken bak akkurat denne funksjonen er at det i mange sammenhenger er ønskelig for klubben å nå ut til andre enn egne medlemmer. Det kan være åpne golfturneringer man arrangerer, kanskje proshopen arrangerer en custom fitting-dag, man vil fortelle om reduserte greenfeesatser i gitte perioder, utstillinger eller andre arrangementer i klubbhuset, eller, ja, hva som helst egentlig.
Uansett, TeeOff.no er jo en arena besøkt av golfere fra hele Norge. Og dermed et ypperlig sted for slike nyheter.

Har du en rolle i klubben som gjør at også du burde hatt denne muligheten (pro, turneringsleder, webansvarlig eller lignende) er det bare å gi beskjed på så lager jeg en konto!

Nyhetsbrevet som ble sendt ut kan leses i sin helhet ved å klikke her.

Jeg forventer ikke at dette umiddelbart tar fullstendig av, ettersom snøen og kuldegradene fortsatt ligger tungt over stort sett hele landet, men én klubb har allerede testet det ut, derfor fikk Bjaavann også æren av å bli brukt i illustrasjonsbildet på toppen her…

Forhåpentligvis ikke lenge igjen til vi har grønt gress under føttene igjen nå! 🙂