Me-men -Jeg har jo trent i hele vinter jo…?

1. april 2019

Dette var vinteren jeg tok skikkelig grep: Jeg har spist sunt, jeg har trent styrke og utholdenhet hver dag, jeg har sovet nok, og jeg har vært i golfsenteret på Fornebu. Ganske så mange ganger faktisk! Jeg har dessuten hatt en del protimer, hvor "svingen" min har blitt plukket helt fra hverandre (for så å bli kassert på skammens kirkegård). Deretter har den blitt forsøkt bygget opp igjen. Utfra bilder og videoer proen viste meg underveis så det hele svært så vellykket ut. Og ikke minst så føltes det bra ut!

Så hvorfor i h**%&!e går jeg ut og spiller over 60(!!!) slag på front på årets første golfrunde? Hvorfor shanker jeg så brutalt at de i flighten bak oss er i faresonen??? Hvorfor er både retningssans og lengdefølelse fullstendig fraværende? OG HVORFOR SLÅR JEG 30% KORTERE ENN I FJOR???

Dersom det finnes eksperter på menneskesinnet som leser dette; kan dere være så snille å forklare meg hvorfor jeg utsetter meg for denne ondskapsfulle og nedverdigende idretten gang på gang, og ALDRI har vett på å gi meg og finne på noe annet? Jeg har ingen masochistiske tendenser ellers i livet...

Dersom det finnes golfproer eller andre som mener å vite hvordan man blir bedre i golf, og som ønsker å få meg ut av uføret: STAY AWAY FROM ME!!!

Ved nærmere ettertanke tror jeg faktisk gårsdagens golfrunde ble den første og eneste jeg spilte i år. Jeg orker VIRKELIG ikke dette lenger!

 

Iallefall ikke før i morgen...

God golf! 👿 😀