Ny hcp-kalkulator, slopedato og andre ting

28. februar 2018

Følgende har skjedd på TeeOff i det siste:

  • Alle* golfbanene har blitt revidert.
  • Det er flere baner/klubber hvor lenken til turneringer i Golfbox endelig er funnet. (Tenk at dette skal være så vanskelig informasjon å oppdrive?)
  • Det er en ny kalkulator som viser mottatte slag og gjennomsnittlig lengde på hvert slag (Hvorfor? Fordi jeg kan…) på alle baner hvor slope og scorekort har vært å oppdrive.
  • Er du innlogget på TeeOff vises mottatte slag automatisk når du ser på de respektive banene. Dette forutsetter at du har registrert kjønn og hcp i profilen din.
  • Datoen for når slopetabellene går ut vises nå på alle baner. (Forutsatt at jeg har klart å finne utløpsdatoen.)
  • Nå er det superenkelt å registrere baner man har spilt. Etter innlogging finner man denne url’en: https://teeoff.no/bokmerk-alle/. Herfra kan man huke av alle relevante baner i én bolk.
  • Apropos innlogging: På profilen kan man også sette et visningsnavn. Dette navnet vil være en del av url’en hvis man deler listene sine. (Eksempel: https://teeoff.no/spilte-baner-2017/golfer/Haagenrud/ (her er det Haagenrud som er visningsnavnet.)) Visningsnavnet er ikke det samme som brukernavnet du trenger for å logge deg inn på TeeOff. Visningsnavnet bør ikke inneholde mellomrom.

Jupp, det var vel det… Bildet på toppen er for øvrig fra Egersund i fjor på denne tiden. Surrealistisk å tenke på når jeg ser ut på de polare forholdene her i Oslo…

Forresten! Et par brukertips når det gjelder TeeOff.no:

Det er utrolig mye informasjon på hver side, så det blir mye scrolling nedover. Husk at det alltid er en knapp nede til høyre du kan klikke på for å bli tatt til toppen av siden igjen. Husk også at det er en liten undermeny øverst på hver golfbaneside som er veldig praktisk når du besøker siden med mobil. Den kan spare deg for mye scrolling…

Med de aller fleste golfbanene er det faktisk mulig å bare skrive f.eks: teeoff.no/norsjo i søkefeltet i nettleseren for å bli tatt direkte til den respektive golfbanen.

* Alle er naturligvis med enkelte unntak. Selje Golfklubb kommuniserer tre forskjellige par, så fra de venter jeg en liten oppklaring. Østmarka Golfklubb har ennå ikke lagt ut de nye slopetabellene, så tallene der vet jeg er feil.

Avslutningsvis; litt delingsfisking: Liker du TeeOff.no og ønsker å gi noe tilbake settes det stor pris på delinger rundt forbi. Bonusen er at jo flere som kjenner til nettstedet, jo bedre blir det.

Takk! 🙂 Brrr…

PS! VÆR SÅ SNILL å si fra hvis det er ting som ikke virker som forventet!