-Og dette gjør hun med en mobiltelefon…

10. april 2017

Kombinasjonen av golf og mobiltelefoner er en heldig ting. Aldri før har vel flere svinger blitt dokumentert, eller bilder av baner blitt delt. Dessverre er, heller ikke når det gjelder dette temaet, kvantitet ensbetydende med kvalitet. I hvertfall ikke når det gjelder bilder av golfbaner. På Instagram, hvor TeeOff bedriver mesteparten av sitt digitale liv, er det noen få profesjonelle fotografer hvis bilder blir delt av alle golfinteresserte, og så er det resten av oss, som ser at bildene vi deler kunne vært bedre, uten at vi noen gang finner ut hva vi gjør feil.

Og så er det unntakene da. Hobbyfotografer som bare får det til. Selv med mobiltelefon (og litt filtre/etterbehandling). Jeg kom over profilen nina1908 ved en tilfeldighet, og takk for det! Personen bak viste seg å være Nina Grieg Elind, en relativt nyetablert golfspiller som er flink til å ta bilder, også når hun er ute og golfer. Heldigvis hadde jeg vett nok til å spørre om å få lov å bruke bildene hennes på TeeOff, og heldigvis sa hun ja.

Se bare på eksemplene her:

 

Aurskog Golfpark
Aurskog Golfpark

 

Nina og vennene ser ut som de storkoser seg på Gjersjøen Golfklubb
Nina og vennene ser ut som de storkoser seg på Gjersjøen Golfklubb

 

Fra Grini Golfklubb
Fra Grini Golfklubb

 

Krokhol Golfklubb
Krokhol Golfklubb

 

Mørk Golfklubb i Østfold
Mørk Golfklubb i Østfold

 

Nesbyen Golfklubb så og si i fjellheimen i Buskerud
Nesbyen Golfklubb så og si i fjellheimen i Buskerud

 

Hadde jeg selv drevet et golfanlegg hadde jeg sporenstreks invitert henne, i håp om at hun kunne ta slike bilder også av min golfbane! (Hint hint…) 🙂

Uansett; hun kommer til å ta flere bilder, og hun har sagt hun skal dele de med TeeOff. Ikke bare hever det kvaliteten på teeoff.no, men så flotte bilder lokker forhåpentligvis enda flere til å prøve baner de ellers ikke ville tenkt på.

Takk Nina, og god golf(påske) alle sammen!

Forresten; her er lenker til banene i innlegget:

-Dessuten: Du finner dine nærmeste golfbaner ved å klikke her. Nå er det bare å planlegge golfbesøkene. Husk å lade mobiltelefonen! 😉