Om å bli tatt i mot med åpne armer

7. mars 2016

Førsteinntrykket har som kjent veldig stor betydning, og derfor vil jeg i dag gi en stor hyllest til Fet Golfklubb! For et førsteinntrykk!

På grunn av TeeOff.no går gjerne mye av tiden når morgenkaffen drikkes med til å surfe rundt på nettsidene til norske golfklubber. Dette i håp om å snappe opp noe nytt, eller bare bli litt inspirert.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg er hjemmesidene til norske golfklubber generelt usedvanlig dårlige. Vi bor i et land med verdens vakreste natur, anlegger golfbaner i det, og reklamerer for disse som om det skulle vært bill.mrk-annonser med begrenset plass i papiraviser på 60-tallet. Jeg forstår det bare ikke!

I dag dukket heldigvis et av unntakene opp.

Å gå inn på sidene til Fet Golfklubb rett øst for Oslo var som å treffe en barndomsvenn man ikke hadde sett på mange år. Se selv! (klikk på bildet for å se det i full størrelse)

Fet Golfklubb
Jeg følte meg ordentlig velkommen, og fikk umiddelbart lyst til å tilbringe lengre tid enn normalt på nettsiden. Det samme er jeg overbevist om at alle andre gjør. Også de som ikke har Fet som hjemmebane. Jeg tror til og med de som ikke spiller golf i det hele tatt følte seg ivaretatt og velkommen da de klikket seg inn. Perfekt!

Det fine med Internett og hjemmesider er at investeringen ikke nødvendigvis er stor. Hverken i konkret sum, eller målt opp mot hva man potensielt får igjen i form av flere greenfeespillere og nye medlemmer.
Alle klubber som selv synes de har slette og utdaterte nettsider (som typisk er vanskelig å vedlikeholde, og vanskelige å oppdatere) bør la seg inspirere av hvordan Fet GK har løst det, og deretter søke å lage noe tilsvarende selv. (Mon tro om jeg ikke skal skrive et innlegg om akkurat dette en gang. Hvordan man skal gå frem for enklest, raskest og billigst mulig skal sikre seg best mulige nettsider…)

Her er forresten Fet Golfklubb på TeeOff.

Avslutningsvis vil jeg gjerne oppfordre alle gjester av TeeOff til å anmelde golfbanene de har spilt. Det tar deg et par minutter pr bane, og er til stor hjelp for andre besøkende på siden.

Som Fet sier: 2016 sesongen er straks i gang! 🙂