TeeOff med nytt utseende på forsiden

26. februar 2016

Jeg har i det siste arbeidet med noen endringer på TeeOff. Bl. annet kan klubber nå reklamere (kostnadsfritt) for turneringer, kurs og andre tilbud de måtte ha. Dette blir da presentert i samme format som blogginnlegget du leser akkurat nå.

Det er ikke 100 % ferdig ennå, men har kommet såpass langt at det er modent for å utsette dere brukere for det. (Jeg regner med at dere kommer til å finne feil, og da blir jeg meget takknemlig hvis dere forteller meg hva og hvor…) 🙂

Det er sendt ut en e-post til den offentlige e-postadressen til alle golfklubbene i Norge med hvordan de kan utnytte dette, men for det første har jeg erfart at det er vanskelig å få kontakt med klubbene på denne måten, dessuten er det jo egentlig ikke sesong ennå. Derfor har ennå ingen klubber sendt inn skrytetekst og bilder av hverken turneringer, kurs eller andre tilbud. Jeg håper de kommer på banen etterhvert, og jeg håper dere alle er flinke til å fortelle komitéer og administrasjonen i hjemmeklubben om dette alternativet.

Reklamene (eller skal jeg kalle det kunngjøringer?) vises, i tillegg til i egne kategorier, også under hver klubbs presentasjonsside. -Samt på forsiden. Et eksempel kan ses på Tjøme GK, hvor jeg har laget en demokunngjøring.

Som jeg skrev i e-posten til klubbene: Forutsetningen for at det skal deles her på TeeOff er at de sender med et bilde (de har eierskap til) på minst 1600×900 pixler, en ferdig forfattet tekst, og en vettug overskrift. Deretter legger jeg det inn for de.

Som en konsekvens av denne endringen har jeg også gjort noen endringer på forsiden til TeeOff.no. En liten bonus der er forresten at den nå automatisk laster de tre åpne banene som er nærmest der du befinner deg.

Jeg håper dere er fornøyd med veien TeeOff tar, og at dere hjelper meg til å gjøre TeeOff bedre ved å få klubbene til å dele informasjon. (Generelt: Er du fornøyd med/takknemlig for TeeOff.no gjør du meg en kjempetjeneste ved å dele en lenke til nettsiden med andre golfere, alternativt dele i sosiale medier…)

Nå skal jeg snarten tur på rangen! (Med egne baller, den er egentlig stengt…) 🙂