Vil du dele dine golfopplevelser?

11. mars 2016

Har du hatt en fantastisk golfopplevelse på en av våre mange flotte baner? Gjestet du en bane og tenkte at du hadde lyst til å dele med flere hvordan besøket var? -Eller har du sterke meninger om annet som skjer (eller burde skje) i golf-Norge?

Nå kan du benytte TeeOff som kanal. Det eneste som kreves er at du er saklig, ikke farer med løgn eller er ondskapsfull, og at du inkluderer et bilde med teksten du har forfattet. I tillegg til at du må akseptere føringene beskrevet lenger ned her. Formatet vil være som i innlegget du leser nå.

Det du skriver vil havne på forsiden av teeoff.no. Er det en baneanmeldelse du har forfattet vil det også knyttes opp mot presentasjonen av den respektive banen her på TeeOff.

Formålet med dette initiativet er å finne golfelskere med formidlingsevne som ikke har noen kanal å kommunisere gjennom på nettet i dag. Med et håp om at det kan vekke enda flere våte golfdrømmer hos oss lesere hvis de publiserer her… 🙂

(Føler du deg ikke truffet i beskrivelsen av hvem som søkes? Husk at TeeOff og alle som besøker nettsiden er veldig takknemlige for de enklere baneanmeldelsene også! Nederst på hver side som presenterer en golfbane finner du et skjema hvor du kan formidle til resten av oss hvordan du opplevde banen og klubben. Dette er det bare å bruke flittig!)

Føringer

TeeOff er laget av kjærlighet til norsk golf. Undertegnede forbeholder seg derfor retten til å refusere innsendte innlegg som ikke harmonerer med TeeOff’s «verdisyn» (som forsåvidt kan finnes her), eller som av andre årsaker ikke egner seg på nettsiden. Uten å måtte oppgi årsak.

Alle innlegg må publiseres under fullt navn.

TeeOff tjener ikke penger, så du vil ikke bli økonomisk kompensert for hva du skriver. (Skulle TeeOff surrealistisk nok plutselig bli en gullgruve er dette punktet det første som fjernes!)

Du må selv ha eierskap til bildet/bildene du legger ved det du skriver. Minst ett av bildene må være minst 1600×900 pixler i størrelse. Og du må akseptere at de beskjæres og behandles på andre måter som gjør at de egner seg for visning på Internett.

Du må naturligvis selv ha forfattet og ha eierskap til teksten. Undertegnede forbeholder seg retten til å korrigere skrivefeil, og eventuelt formatere den riktig i forhold til html-normer og lignende. Teksten bør minimum være like lang som den du leser nå.

Hvis du anmelder en bane eller annet du selv er tilknyttet skal dette komme tydelig frem av teksten. Du er hjertelig velkommen til å gjøre det, men leseren skal ikke være i tvil om at det er «egenreklame».

Hvordan publisere

Dette er veldig ukomplisert! Send meg teksten, ønsket overskrift og eventuelle bilder på e-post, så legger jeg det ut.

Vær for øvrig klar over at kommentarer på Facebook vil havne her, så det kan lønne seg å følge med innlegget på TeeOffs Facebooksider etter publisering.

Velkommen! 🙂