Oppfølging til i går: Quick-fixen…

2. april 2019

Altså: I går gikk jeg 12 slag bedre på ni hull enn det jeg gjorde i forgårs. Jeg hadde dessuten fire par og tre greentreff i løpet av runden. Jeg hadde ingen treputter. Tror jammen at jeg bare slo bort én ball også! (Som forsvant fordi jeg dro opp driveren på et hull man bare ikke bruker driver på. -Og dårlig golf basert på dårlige beslutninger gjør deg som kjent ikke til en dårlig golfer! Den tapte ballen skal dermed knapt telles... :D)

Placebo-fremgangen besto naturligvis i å gå fra rødt i stedet for fra gult. Når banen blir hundrevis av meter kortere, ja da er det tydeligvis håp, selv for meg. -Og heldigvis er jeg ikke mer komplisert enn at dette selvbedraget trolig kommer til å senke skuldrene mine nok til at det vil bli en reell fremgang også i år.

(Nå leser jeg det jeg akkurat har skrevet, og selvtilliten er jo tydeligvis på plass allerede. Trøste og bære, jeg er lett å forlede! :D)

Vel, nok om egen fortreffelighet. Til info så er Østfold fylket å  besøke denne uken, særlig dersom du er på Østlandet. Ellers er det mulig å golfe langs hele kysten, hele veien opp til Åndalsnes.

Illustrasjonsbildet her viser en slagen mann, synes dere ikke? Det er meg ved runding etter den horrible fronten i forigårs. Takk for forevigelsen, Gina Gisholt!

God golf! 😀